Sztárok

Steiner Kristóf kemény időszakáról vallott: nem titkolja többé, hogyan rombolta magát

Steiner Kristóf évekig volt a VIVA TV műsorvezetője, és bár sikert-sikerre halmozott ekkor, mondhatni karrierje csúcsán volt, legnehezebb időszakát is a csatornának köszönheti a hírnév mellett.

Tabuk nélkül

Istenes Bence YouTube-on futó műsora, az IstenEst óriási népszerűségnek örvend, hiszen a házigazda a legnépszerűbb magyar sztárokkal, ismert emberekkel beszélget karrierről, magánéletről, szakmáról, mindezt közvetlen és laza stílusban. Több híresség is megfordult már a műsorban, legutóbb Fluor Tomit, Kovácsovics Fruzsinát és Steiner Kristófot látta vendégül – a három meghívott és Bence életében egy óriási közös pont a VIVA TV, amely egykor Magyarország egyik legnagyobb zenecsatornájának számított. Kovácsovics Fruzsina és Fluor Tomi karrierje is mondhatni ott indult be igazán, Bence és Kristóf pedig több műsort is vezettek a csatornánál, így négyüknek bőven volt miről beszélgetniük a múltidézés közben. A nosztalgiázás során kiderült, hogy Bence a Megálló egyik forgatásán ótvaros lett, a poénok mellett azonban szóbakerült egy komolyabb téma is: Steniner Kristóf élete talán legnehezebb időszakáról vallott, amikor bizony saját bevallása szerint is igencsak szét volt csúszva.

Kristóf karrierjének indulását csak kevesen ismerik, pedig már gyerekkorától kezdve tudta, mi érdekli, és mivel szeretne foglalkozni: gyerekként több vers- és prózamondó versenyen is részt vett, ahol díjazták is őt, középiskolás éveiben pedig drámatagozatos osztályba járt. Ebben az időben kapta első filmszerepeit is, így tehetségéhez egyáltalán nem fért kétség.
Kattints a további képekért!

Ugyan ebben az évben nem tudott Magyarországra utazni, a 81 éves Chuck Norris megindító üzenetet juttatott el hozzánk.

Leadfotó: Instagram/kristofsteiner

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Szoboszlai Dominik egykori RB Leipziges csapattársa, Gulácsi Péter nem rejtette véka alá a véleményét. A sztárkapusnak közben eldőlt a jövője is.
Utazás
Mindenhol érezhetően drágulás van, és ezt a MÁV étkezőkocsijában is érezni fogjuk. Paprikás csirkét valószínűleg nem fogsz rendelni.
Lifestyle
Egyre több szakértő kifogásolja a reformok hiányát: bizonyos számítások szerint néhány év múlva a teljes magyar nyugdíjrendszer megborulhat.