Sztárok

Fontos kéréssel fordult a magyarokhoz minden idők legvagányabb akciósztárja

Ugyan ebben az évben nem tudott Magyarországra utazni, a 81 éves Chuck Norris megindító üzenetet juttatott el hozzánk.

Három éve hazánkban járt

A 81 esztendős Chuck Norrison nem fog az idő. Bár ikonikus filmjei-sorozatai - az Ütközetben eltűnttől kezdve a Walker, a texasi kopón át egészen a Tomboló terrorig - főként a nyolcvanas, kilencvenes évekhez köthetők, a felejthetetlen akciósztár körüli rajongás az azóta eltelt évtizedek során mit sem csappant. Norrist a nagyközönség sosem káprázatos színészi képességei, sokoldalúsága, változatos és élénk arcjátéka miatt szerette, hanem azért, mert monoton mimikájával is zseniálisan hozta a slágfertig, keménykötésű férfihőst, akinek egyetlen szúrós pillantásától összerezzentek rosszban sántikáló ellenfelei. Norris mostanság nem tűnt fel emlékezetesebb filmben, de azért 2012-ben ő is beugrott A feláldozhatók második részébe egy bájos cameo erejéig. Amikor megjelent a vásznon, minden akciófanatikus szíve hevesebben vert.

Talán kevesen tudják, de Norris meggyőződéses baptista, és 2018-ban egyszer már hazánkba látogatott, amikor a Cipősdoboz Akció 15. születésnapját ünnepelte. A magyarországi Baptista Szeretetszolgálat - mellyel Norris három éve felvette a kapcsolatot - idén 25. jubileumának örvendhet, és habár a 81 esztendős akcióikon ebben az évben sajnos nem tudott hazánkba utazni, egy fontos üzenetet azért eljuttatott a magyarokhoz.

Lapozz, tudd meg, mit üzent nekünk Norris!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hidratálni nem csak kánikula idején fontos. Egy gyors teszttel te is kiderítheted, hogy áll a szervezeted vízkészlete.
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).