Sztárok

Megtört a jég: Stana Alexandra és Meggyes Dávid nem titkolóznak tovább, közös fotót posztoltak Valentin-nap alkalmából

A két híresség nemrégiben vállalta fel, hogy egy párt alkotnak, azonban közös képet eddig még nem láthattak követőik – a szerelem napja azonban az ő szívüket is meglágyította, így végre mindenki láthatja, hogyan is mutatnak együtt.

Viharos évkezdés

Meglepő szakításokkal és új szerelmekkel indult az év, már ami a magyar hírességeket és sztárpárokat illeti: Kulcsár Edina és Csuti úgy döntöttek, külön utakon folytatják, az egykori szépségkirálynő pedig a szakítás után hamar megtalálta a boldogságot a rapper G.w.M oldalán, az Ázsia Expressz győztes párosának szakítása pedig szintén felkavarta az állóvizet. Mint kiderült, négy év után Meggyes Dávid elhagyta feleségét, Horváth Grétát, valamint kisfiát, de ő sem szomorkodott sokáig: Stana Alexandra csavarta el a pénzügyi tanácsadóként dolgozó Dávid fejét, aki állítólag több nővel is megcsalta exét. A Dancing with the Stars profi táncosa csakugyan kapcsolatból kapcsolatba ugrott, hiszen tavaly november végén ért véget alig öt hónapig tartó házassága a szintén táncos Köcse Györggyel, azonban Alexandra úgy döntött, itt az ideje továbblépni Dáviddal, így ők ketten most egy párt alkotnak, amiről a lapok korábban csak találgattak, pár hete azonban kapcsolatuk már nem titok. Ezt a minap meg is erősítették az első közös fotójukkal, amit Stana Instagram-oldalán posztolt követői legnagyobb örömére. Galériánkban mutatjuk!

„Először nyáron találkoztunk, egy üzletmegnyitón, ahol ő influenszerként volt jelen. Megszólított, gratulált a Dancinghez, mondta, hogy szívesen táncolna. Akkor ennyi történt. Decemberben találkoztunk össze teljesen véletlenszerűen egy bevásárlóközpontban, ahol én éppen vásároltam. Meghívott egy baráti kávézásra. Akkor még nem gondoltam bele többet, és szerintem ő sem” – árulta el a táncosnő nemrégiben a HOT! Magazinnak szerelmük kezdetének történetét.
Kattints a további képekért!

Noha Al Pacino már a nyolcvanas éveit tapossa, továbbra is fiatalos lendülettel éli a mindennapjait. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a felvétel, amely a napokban készült róla.

Leadfotó: Instagram/alexandrastana.official

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Jákom Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.
Sztárok
A hercegi pár egyáltalán nem bízza a véletlenre a gyereknevelést, így érthető módon Katalin és Vilmos hercegeinek és hercegnőjének felvigyázását a legjobb szakember látja el, de még neki is be kell...
Fashion&Beauty
57 éves is elmúlt, mégis legalább 10-15 esztendős letagadhatna a korából Salma Hayek. A gyöny9rű színésznő hosszú idő óta tudatosan ápolja a bőrét, és azt sem titkolja, hogy szokatlan trükknek...