Sztárok

Rejtélyesek, akár Columbo felesége: ezek a hazai sztárok hétpecsétes titokként őrzik a szerelmük kilétét

Egyre több hazai sztár dönt úgy, hogy titokban tartja a nyilvánosság előtt a kedvese kilétét. Az okok eltérőek lehetnek, egy dolog azonban közös: mindannyian úgy vélik, senkire sem tartozik, ki rabolta el a szívüket.

Szerelem inkognitóban

A közösségi médiának egyre nagyobb szerepe van az emberek életében, s ez alól a párkapcsolatok sem kivételek. Hajlamosak vagyunk azt hinni, ha valaki nem posztol rendszeresen a szerelméről – vagy egyáltalán nem is oszt meg közös fotókat az illetővel –, akkor ez egyértelműen a kapcsolat hiányával, vagy az érzelmek kihűlésével egyenlő. Pedig mindez téves feltételezés: sokan például kifejezetten elzárkóznak attól, hogy kiteregessék a magánéletüket a nyilvánosság előtt – így például a párkapcsolatukat vagy a házasságukat –, ugyanis szeretnék a lehető legjobban megőrizni az intimitást a mindennapjaikban. Nincs ez másképp a sztárok világában sem, hiszen láthatjuk, hogy sokan mind a mai napig titkolják, kivel élnek együtt. Teszik mindezt azért, mert bőven a kapcsolat elején vannak, vagy mert a kedvesük történetesen civil, aki egyáltalán nem vágyik ismertségre. No, de kik azok a hazai celebritások, akik foggal-körömmel óvják a szerelmük kilétét a nyilvánosság előtt? Galériánkban megmutatjuk!

Mádai Vivien mindenkit meglepett, mikor tavaly februárban bejelentette, elválik gyermeke édesapjától. A Mokka műsorvezetője hét év után lépett ki a kapcsolatból, ám hamarosan újra eltalálta Ámor nyila – legalábbis erről árulkodnak a sejtelmes posztjai az Instagramon. Az egyik ilyen karácsonykor került ki, melyen az látszódott, hogy a csinos tévés egy férfi kezét simogatja. Vivien új, titkos párja rendszeresen felbukkant az elmúlt hetekben a műsorvezető közösségi oldalán, többet azonban egyelőre nem lehet tudni róla.
Kattints a további képekért!

Megdöbbentő belegondolni, hogy néhány magyar sztár egykor egy párt alkotott. Ma már ezek a szerelmi sztorik a feledés homályába vesztek, hiszen a legtöbben mostanra megtalálták a boldogságot valaki más oldalán. Na de kikről is van szó pontosan?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az ausztrál személyi edző, Dylan Rivier összeszedte azokat a leggyakoribb hibákat, amiket szinte mindenki elkövet - talán te is, úgy, hogy eddig észre sem vetted.
Lifestyle
Önmagában már az is érdekes, ha az embernek ikertestvére van, a 23 éves lányok története azonban az orvosok szerint is példa nélküli.
Recept
Ha nincs kedved sokat állni a konyhában, ez a görög szendvics tökéletes választás lehet neked, de akár a gyermekednek is csomagolhatod a suliba, táborba!