Sztárok

Ilyen dögös pasi lett Sophie Marceau egyetlen fiából: a 26 éves Vincent minden nő szívet megdobogtatja – fotók

Sophie Marceau két gyermek büszke édesanyja: egyetlen fia, Vincent már felnőtt férfivá érett, ráadásul nemcsak édesanyja tehetségét, de tökéletes génjeit is örökölte.

Sármos és elhivatott

Sophie Marceau kislányként sosem gondolta, hogy egy napon színészi pályára lép: szerény családból származik, elmondása szerint pedig félénk és visszahúzódó gyerek volt. Mindig arról álmodott, hogy édesapja nyomdokaiba lépve kamionsofőrként keresi majd a kenyerét – utólag ő maga is csak nevetni tud azon, mekkorát tévedett. 1980-ban épp szereplőket kerestek egy új Claude Pinoteau-filmhez, azaz a Házibulihoz: Marceau-t egy hónappal később be is hívták szereplőválogatásra, melyen édesapjával jelent meg – a többi pedig már történelem. Azóta számos nagysikerű filmben bizonyította be a tehetségét, színészi karrierje mellett pedig családalapítási terveit sem adta fel, hiszen életet adott egy fiúnak, évekkel később pedig egy lánynak – elsőszülött gyermeke, Vincent Żuławski ma már 26 éves és szemtelenül jóképű. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest ma Sophie Marceua sármos fia:

A Házibuli azonnal meghozta a hírnevet a színésznőnek: egész Franciaország – sőt, mondhatjuk, hogy a fél világ – a lábai előtt hevert, ám pár évvel később váratlan döntésre szánta el magát.
Kattints a további képekért!

Nem csoda, hogy Melhez hasonlóan Milo is igazi szívtipró hírében áll - elég rá egyetlen pillantást vetni, és minden értelmet nyer!

Leadfotó: MTI/EPA/Keystone/Urs Flüeler

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.