Sztárok

Sophia Lorenért férfiak milliói bolondultak, ám egyiknek sem volt esélye: ő volt 50 évig az olasz díva nagy szerelme – fotók

Sophia Loren bárkit megkaphatott volna, ő azonban a férjén kívül senkire sem volt kíváncsi: öt évtizedig kitartottak egymás mellett, szerelmüknek pedig csak a halál vethetett véget.

Legendás románc

Sophia Loren 1934. szeptember 20-án, Sofia Villani Scicolone néven, törvénytelen gyermekként látta meg a napvilágot, és Nápoly szegénynegyedében nőtt fel. Tizenöt éves korára a gyufaszálnak csúfolt kislányból hosszú lábú, dúskeblű tinédzser lett, és egy szépségversenyen megváltotta vasútjegyét Róma, a siker és a csillogás felé. Hamarosan az olasz film egyik legnagyobb csillaga lett: férfiak milliói rajongtak érte, a nők példaképként tekintettek rá, népszerűsége pedig ma, 87 évesen is töretlen. Az óriási siker ellenére azonban a magánélete korántsem volt izgalmas: 50 évig egyetlen férfit szeretett, akitől csak a halál választhatta el. Galériánkban megmutatjuk, ki volt a többszörös Oscar-díjas és Golden Globe-díjas olasz színésznő és énekesnő nagy szerelme:

A fiatal Sophia véletlenül találkozott Carlo Pontival, a nála 24 évvel idősebb producerrel: a férfi próbafelvételre hívta a lányt, ám a végeredmény nem volt meggyőző. Sophia orrát túl nagynak, csípőjét túl erősnek találták, és azt mondták róla, hogy nem elég fotogén, túl magas, sem alakja, sem mozgása nem megfelelő.
Kattints a további képekért!

Helen Mirren a szakmájában és a magánéletben is egyaránt szerencsés: nemcsak sikeres színésznő, de évtizedek óta elválaszthatatlan a férjétől, akivel a mai napig fülig szerelmesek egymásba.

Leadfotó: Mario De Biasi/Mondadori Portfolio/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A vörös rúzs továbbra is az egyik legsokoldalúbb smink – lehet csábító, ünnepi, merész és rendkívül elegáns is.
Lifestyle
Létezik olyan párkapcsolat, ami örökké tarthat? Nos Brian Ogolsky professzor szerint igen, sőt, 1000 kutatás áttanulmányozása után azt is meg tudja mondani, mit kell tennünk ahhoz, hogy a miénk is...
Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.