Sztárok

„Annyira ki vagyok égve” – Váratlan bejelentést tett a hollywoodi filmcsillag: egy időre visszavonul a reflektorfényből

Sandra Bullock úgy érzi, eljött az idő, hogy szünetet tartson a karrierjében.

Fáradtnak érzi magát

Sandra Bullock még mindig töretlen népszerűségnek örvend, annak ellenére is, hogy fénykorát a kilencvenes és a kétezres években élte. Az 57 éves színésznő seregnyi filmben bizonyította be a tehetségét, a 2009-es A szív bajnokai című drámában nyújtott bravúros alakítását pedig Oscar-díjjal is jutalmazták. Pályafutása a 2010-es években is fénysebesen ívelt felfelé, sőt a legutóbbi filmje, a 2022-ben forgatott Az elveszett város című kalandvígjáték már átlépte a 100 millió dolláros mérföldkövet a hazai jegypénztáraknál – erről maga Bullock beszélt a The Hollywood Reporternek, de hozzátette azt is, kezdi úgy érezni, hogy úrrá lett rajta a fáradtság. A színésznő még márciusban árulta el, hogy szünetet tart karrierjében, nemrég azonban részletesen kitért arra, mit is jelent ez pontosan.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az X-men-filmekben Jean Grey-t alakító színésznő, Famke Janssen elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi időben – és sajnos nem jó értelemben.
Utazás
Ötmilliárd év múlva a Nap vörös óriássá duzzad és egyszerűen "elnyeli" a Földet. A folyamat a tudósok szerint visszafordíthatatlannak tűnik. Vagy mégsem?