Már 4 éve tudták, hogy Somló Tamás menthetetlen - Özvegye könnyek közt vallott az utolsó időszakról

Somló Tamás özvegye, Gyöngyvér megható interjút adott a Story magazinnak, amiben elmesélte, milyen volt a vele együtt élni, illetve azt, hogyan teltek az imádott zenész utolsó hónapjai.

Somló Tamás tudta, hogy nincs tovább

Október 19-én lesz három hónapja, hogy Somló Tamás itthagyta ezt a világot. Özvegye, Gyöngyvér és közös lányuk Lili azóta is gyászol, ahogy a művész fiai is. A Story magazin legfrissebb számából kiderül, az LGT frontembere és Gyöngyvér, vagy ahogyan Somló becézte, Csuflák már 4 éve tudták, hogy soha nem fog meggyógyulni. A nő szerint az orvosok minden alkalommal meglepődtek, amikor Somlót látták, leletei alapján ugyanis már rég el kellett volna mennie. Ő azonban kitartott, amíg csak bírt.

"Hogy még négy évet kapott, kaptunk a sorstól, az csakis rajta, az ő hihetetlen életerején, életigenlésén múlt. A mai napig felfoghatatlan, hogyan volt képes rá. Bár az újságok azt híresztelték, hogy minden kezelést visszautasított, ez nem igaz. Maximálisan felelősségteljes volt a betegségével kapcsolatban is. A rólunk való gondoskodása sem a tutujgatásunkban nyilvánult meg, hanem abban, hogy hihetetlen módon tartotta magát, és az utolsó pillanatáig küzdött a betegséggel. És gondolt ránk, a jövőnkre..." - árulta el könnyek között az asszony a lapnak.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: facebook.com/somlotamas

Oldalak

  • 1
  • 2