Kórházba került az LGT énekese – Kiújulhatott Somló Tamás daganata?

Az LGT énekese néhány nappal ezelőtt lett rosszul, azóta fekszik kórházban, ám állapotáról sokkal többet egyelőre nem tudni.

Somló Tamás kórházba került

A 68 éves Somló Tamás néhány nappal ezelőtt lett rosszul, akkor kórházba került, ahol jelenleg is kivizsgálása folyik. A rajongók és az énekes-zenész családja, barátai nagyon aggódnak érte, mostanra többen meg is látogatták kórházi ágyánál, köztük például Charlie, aki egy nagy doboz friss eperrel kedveskedett régi jó barátjának. Demjén Ferenc szintén bement Somlóhoz, őt a felesége, Rebecca kísérte.

"Napok óta csuklottam, nem akart elmúlni, ezért pár vizsgálatot elvégeznek rajtam, de semmi komoly. Hamarosan haza is engednek, nincs ebben semmi érdekes" - nyilatkozta a Blikknek Somló Tamás, aki úgy tűnik, a legkevésbé sem szeretné mások orrára kötni, milyen betegség döntötte le a lábáról.

Tavaly tumort találtak a beleiben

Néhány hónappal ezelőtt Somló Tamás az egészségi állapotáról is beszélt a Hot! magazinnak, akkor az interjúban elmondta, a belében találtak egy daganatot, amelyet az orvosok körülbelül fél év alatt teljesen eltüntettek a szervezetéből.

"A belemben találtak egy tumort az orvosok. Gyógyszeres kezelést kaptam, és minden hónapban mennem kellett kontrollra. Azt mondta a kezelőorvosom, hogy ha bármilyen rendellenességet érzek, netán legyengülök, akkor jelentkezzek. A gondos orvosi kezelésnek hála, fél-háromnegyed év után teljesen eltűnt a daganat" - mondta akkor a zenész.

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotó: facebook.com/somlotamas

Oldalak

  • 1
  • 2