Selena Gomez legmeglepőbb párkapcsolatai: te tudtál ezekről a srácokról?

Bár elsőre erősen hangozhat, de tény, hogy az interneten az emberek szinte semmit sem szeretnek jobban, mint Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolatáról beszélni. Teszik mindezt annak ellenére, hogy (1) már örökre szakítottak, (2) mindketten teljesen továbbléptek, és (3) a férfi szó szerint Hailey Baldwin felesége.

Selena és Nick

Hahó, ébresztő emberek, a Jelena korszaknak vége van! Ezek az emberek talán meglepődnek azon, hogy Sel valójában több emberrel is randizott már életében - köztük olyan igazán vadító hírességekkel, mint mondjuk Orlando Bloom, Taylor Lautner a szexi Twilight farkas, és az egyetlen és egyetlen Nick Jonas. Vegyünk is akkor hármat ezek közül a kapcsolatok közül és ássuk bele mélyen magunkat a szaftos pletykákba.

Rövid ideig tartott, de igen. Selena és Nick 2008-ban randiztak, és még a "Burnin' Up" klipjében is szerepelt.

Nyilván Nick és Miley Cyrus között is volt egy kis parázs ebben a korszakban, de Sel 2016-ban a W magazinnak azt mondta, hogy ez sosem volt téma: "Soha nem veszekedtünk. Mindketten ugyanazt a srácot szerettük 16 éves korunkban. Ez olykor megtörténik a barátnőkkel. Most már mind a ketten a saját életünket éljük".

Oldalak