Sztárok

Elképesztő videó látott napvilágot a 18 éves Sebestyén Balázsról: le fog esni az állad, hogy néz ki a felvételen a műsorvezető

Igazi kincsnek számít az a 28 éves felvétel, mely Rózsa György Leg...leg...leg című műsoráról készült még 1995-ben. Ember legyen a talpán, aki képes kiszúrni a fiatal Sebestyén Balázst, aki itt még nem műsorvezetőként szerepelt, hanem a közönség soraiban foglalt helyet.

Vissza a kezdetekhez

Mindig tanulságos "visszapörgetni" kicsit az időt, és megszemlélni, hogyan is bontogatták szárnyaikat azok a médiaszemélyiségek, akik napjainkban meghatározzák a hazai televíziózás és rádiózás világát. Sebestyén Balázs például több mint húsz esztendeje a magyar szórakoztatóipar megkerülhetetlen figurája. Megosztó személyiség, akit nemcsak jelentős méretű rajongói bázis ajnároz, de számos ellendrukkere is akad, az viszont vitathatatlan, hogy Sebestyén az elmúlt évtizedekben tisztességesen végigjárta a szamárlétrát, és számos műfajban letette a névjegyét. Ezért is szórakoztató és izgalmas visszatekinteni most, 2023-ban a műsorvezető karrierjének kezdeteire. A Blikk cikke hívta fel rá a figyelmet, hogy a világhálón hosszú idő után ismét keresetté vált egy videó, melyen a 18 éves Sebestyén is látható, méghozzá egy Rózsa György nevével fémjelzett műsorban. Lapozz: galériánkban mutatjuk az igazi kuriózumnak számító felvételt!

Bizony, nem csalás, nem ámítás: a felvételen Sebestyén Balázs közvetlenül Rózsa György mögött ül: az ekkor még hosszú, világosbarna hajjal nyomuló 18 éves fiatalember lelkesen tapsol, miközben a kamerák őt és a közönség többi tagját pásztázzák. Hihetetlen, mennyit változott azóta a most 45 éves tévés.
Kattints a további képekért!

Egykor szinte mindennapos vendég volt a nappalinkban: több mint tíz esztendőt töltött a TV2 kötelékében, de a rivális csatornán, az RTL Klubon is szerencsét próbált. Máté Krisztina ugyan ma már nem televíziósként keresi a kenyerét, a szórakoztatóiparból mégsem vonult vissza teljesen.

Leadfotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.
Sztárok
A hétfői RTL Reggeli egyik témája a mesterséges intelligencia volt, amiről a műsorvezetők Tóth Szabival beszélgettek.
Fashion&Beauty
Már javában elstartolt az esküvői szezon, éppen emiatt érdemes felkészülni ezekre az eseményekre.