Schobert Lara 17 éves lett – Norbi megható üzenettel köszöntötte lányát

Az édesapa tündéri régi fotókat is posztolt a kislány Laráról.

Születésnap

Rubint Réka és Schobert Norbi legidősebb gyermeke, Lara 17 éves lett. A büszke szülők gyakran posztolnak gyermekeikről, így Lara a szemünk előtt cseperedett fel. Mostanra sikerült kilépnie szülei árnyékából, és már saját jogon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A közkedvelt influenszer nem tervezi tovább vinni a családi hagyományt, nem az alakformálás és mozgás lesz a hivatása. Az éneklés nagy szenvedélye, az Álarcos énekes című műsorban való sikeres szereplése után azon is elgondolkodott, hogy az X-Faktorba jelentkezzen, de korábban azt is elárulta, hogy nagy vágya egy saját lovarda és érdekli őt a lakberendezés is, ezeken a területeken helyezkedne el a legszívesebben.

17. születésnapja alkalmából Lara legjobb képeiből válogattunk, amelyek megmutatják, hogyan vált gyönyörű fiatal lány a legidősebb Schobert csemetéből.

Schobert Norbi kiskori képeket posztolt Laráról a jeles nap alkalmából, a poszt mellé pedig érzelmes üzenetet is mellékelt. „17. születésnapod alkalmából Isten éltessen kicsi Larám, drága Kislányom! Olvasd ezt az üzenetet és tudd, hogy mindennél jobban szeretlek és nagyon büszke vagyok Rád! Köszönöm Édesanyádnak, hogy vagy és életem legszebb pillanatait! Apa” – fogalmazott a fitneszguru.
Kattints a további képekért!

Fiatalon lett édesanya a gyönyörű influencer és fotós.

Leadfotó: instagram.com/laraschobertt

Oldalak

Szólj hozzá Te is!