Sztárok

Kész kis hölgyek: Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick ritkán látott ikerlányai egyre bájosabbak, ilyen sokat nőttek – fotók

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick lányai, Tabitha és Marion sokat nőttek az elmúlt évek alatt.

Három gyermek büszke édesanyja

Sarah Jessica Parkert senkinek sem kell bemutatni: a négyszeres Golden Globe-díjas, kétszeres Emmy-díjas színésznő és filmproducer számos felejthetetlen alakításban bizonyította be tehetségét, azonban minden kétséget kizáróan kijelenthetjük, hogy az egyik leghíresebb szerepe a Szex és New York című sorozathoz köthető, melyben a divatorientált, bohém és reménytelenül romantikus Carrie Bradshaw karakterét személyesíti meg. A mostanra kultikussá vált szériából összesen hat évad készült, ám a sikerre való tekintettel jött két filmes változata is a sztorinak, a rajongók pedig szinte messiásként várták az És egyszer csak… című rebootot, amely bemutatja, mi történt a főszereplőkkel az utolsó film lezárása óta. Sarah Jessica Parker méltán lehet büszke a sikereire, ugyanakkor nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is révbe ért, hiszen boldog és összetartó családot tudhat a magáénak: három gyermeket nevel a férjével, akik közül az ikrek, Tabitha és Marion mostanra kész kis hölgyekké cseperedtek. Galériánkban megmutatjuk, milyen bájosak a színésznői kamaszlányai:

Sarah Jessica Parker magánélete sosem volt botrányokkal tarkítva: az 1990-es évek elején az újságíró John Kennedy Jr.-ral járt, előtte pedig a szintén színész Robert Downey Jr.-ral volt komoly kapcsolata. Hamarosan azonban rátalált az igazira, aki mellett több mint húsz éve kitart jóban-rosszban.
Kattints a további képekért!

Sarah Jessica Parker először nem akarta elvállalni a szerepet, így majdnem más színésznő kapta azt.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok