Sztárok

Szörnyű gyilkosságot követett el Katy Perry egykori párja: a férfi a vérontás után magával is végzett

Johnny Lewis dermesztő tettre szánta el magát: megölte 81 éves főbérlőjét, majd öngyilkosságot követett el - az esettel kapcsolatban több részlet is napvilágot látott.

Mi vihette rá erre a szörnyűségre?

A 37 éves Katy Perry sokáig élvezte az élet és a hírnév adta lehetőségeket, például a különböző férfiak társaságát – egészen addig, amíg rá nem talált az igaz szerelem először Russell Brand, majd Orlando Bloom személyében. Az énekesnő két évig élt boldog házasságban Branddel, amit aztán négy évnyi szingliség követett, végül betoppant az életébe Orlando Bloom, akivel immáron 5 éve van együtt, és megszületett közös gyermekük is. Katynek azonban korábban volt egy másik ismert barátja is, a szintén színészként tevékenykedő Johnny Lewis, akit a hazai közönség a Narancsvidék című sorozatból ismerhet. Johnny és Katy még 2006-ban kezdett el randevúzni, kapcsolatuk körülbelül másfél évig tartott – az énekesnő állítólag két sikerdalát is a férfiról és vele közösen írta, olyannyira szerelmes volt belé. Akkor bizonyára még nem gondolta volna róla, hogy Lewisban gyilkos hajlamok vannak, de a férfi egyik ismerőse sem gyanakodott arra, hogy a színész brutális tettre vetemedik majd, habár mindig voltak problémái. Galériánkban eláruljuk, mit tett 81 éves főbérlőjével Johnny Lewis, aki nemsokkal az eset után magával is végzett.

Katy Perry állítólag azért vetett véget a színésszel való kapcsolatának, mert feltörekvő popkarrierjére szeretett volna koncentrálni, de problémája volt az is, hogy a férfinek számos gondja akadt, amin még maga Katy sem tudott segíteni.
Kattints a további képekért!

Tinédzserként, a Szomszédok című legendás teleregény Mágenheim Julcsijaként lett országosan ismert, és bár az azóta eltelt időszakban jobbára televíziósként dolgozott, 23 év kihagyás után visszatér a sorozatok világához.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok