Sztárok

Ritkán látott férjével közös fotókat posztolt Rúzsa Magdi - még káprázatos menyasszonyi ruháját is megmutatta

A nagy népszerűségnek örvendő bejegyzés apropója, hogy a neves zenei előadó 13 éve alkot egy párt gyermekei édesapjával.

13 éve alkotnak tökéletes párost

Rúzsa Magdi nem tartozik azon magyar előadóművészek közé, akik állandóan viharos, botrányokkal tarkított magánéletük miatt kerülnek a bulvármagazinok címlapjára. A 38 esztendős híresség 13 évvel ezelőtt jött össze gyermekei édesapjával, Vilmossal, s szerelmük 2017-ben jutott el csúcspontjára, amikor is kimondták egymásnak a boldogító igent. Szövetségük az évek folyamán szétszakíthatatlannak bizonyult, 2022-ben pedig hármasikreik is megszülettek. Rúzsa Magdi és férje kapcsolatát azóta is irigylésre méltó harmónia jellemzi. A dalszövegíróként és dalszerzőként is aktív énekesnő most 13. évfordulójuk apropóján posztolt ritka fotókat a férjéről.

Az énekesnő máskor is szokott posztolni a férjéről, de általában gondosan ügyel rá, hogy szerelme (és persze gyermekei) arca ne látszódjon.
Kattints a további képekért!

Ő a műsorvezető legkisebb gyermeke, aki második, Kliegl Ádám operatőrrel kötött házasságából született.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.