Rúzsa Magdi öt hónappal a szülés után fantasztikus koncertet adott – Így élte meg az énekesnő

Rúzsa Magdi elkápráztatta közönségét A Budapest Parkban. A három gyermekes anyuka csak úgy ragyogott a Budapest Park színpadán.

Rúzsa Magdi teljesítményét sokan megirigyelnék

Rúzsa Magdi pontosan öt hónappal Lujzi, Keve és Zalán születése után egy hatalmas, teltházas bulival indította el a nyári turnéját a Budapest Parkban, amelyen szinte sokkolta a közönségét – számolt be vasárnap a Blikk.

Csak úgy tündökölt a színpadon

Ahogy meglátta a közönség, egyszerre futhatott át mindenki agyán, hogy mennyire bombasztikusan fest a három gyermekes anyuka, nemsokkal a kicsik születése után. Az energia, ami pedig áradt az énekesnőből, páratlan volt az ámuló közönség szerint. A népszerű előadónk azonban még kicsit másképp éli meg a szülés utáni időszakot.

„Bevallom, nem vagyok olyan fizikai állapotban, mint előtte. Egyrészt soványabb vagyok, nyilván azért, mert nincs rajtam az a mennyiségű izom, hiszen a szoptatás miatt nem edzhetek még. Fáradtabb is vagyok, de az egy szerencsés helyzet, hogy a gyerekek leesznek rólam mindent. Emellett nagyon jó a genetika, de az alkatom biztos, hogy annak köszönhető, hogy ők most mindent energiát elhasználnak. A kondi most az, hogy emelgetem őket és mivel hála istennek nagyon szépen nőnek, a kar- és a vállizmom már erősödik”

– reagált az énekesnő.

Itthon vagyok

„Hazatalálás. Pontosan az az érzés töltött el, mint amikor egy hosszú út után az ember belép az otthonába, leteszi a bőröndöt és körülnéz a házban, majd azt mondja: de jó, itthon vagyok. Ez az érzés fogott el, amikor felléptem a színpadra és igaz, kellett egy kis idő, amíg az ember akklimatizálódik, de jó energiákat éreztem. Még úgy is, hogy volt egy-két apró technikai malőr, például sokkal hangosabbra tekertem a fülembe a kontrollt. De ezek ennyi kihagyás után érthetőek”

– árulta el a koncertet követően az énekesnő a lap szerint.

Két év szünet után visszatért Európa egyik legnagyobb presztízsű vízparti elektronikus zenei fesztiválja, a Balaton Sound. Az esemény hazai sztárjainkat is előcsalogatta.

Leadfotó: Rúzsa Magdi/Instagram

Oldalak

Utazás
Kishajós víziturisztikai megállópontok létesültek Balatonfüreden valamint Keszthelyen, melyeket tavasszal már birtokba is vehetnek a látogatók – hangzott el a „Balatoni Megállópontok létesítése”...
Lifestyle
A Jegyzetek a Valósághoz versek és esszé-töredékek keverékén át térképezi fel realitásunk határait, míg a Matematika Abszurda egy a számtani elgondolhatatlanságokat leíró konzisztens rendszer,...
Fashion&Beauty
Egy újabb hajtrend látott napvilágot, ami tökéletes lesz arra az esetre, ha hosszú tincsekkel rendelkezel, nem vágatnád le, de mégis szeretnél egy kicsit extrább frizurát.