Sztárok

Oroszlán Szonja csak úgy tündökölt a 100. Magyar Derbyn

A színésznő keresve sem találhatott volna olyan eseményt, ami jobban passzolt volna hozzá. A 100. Magyar Derby ugyanis izgalmas, állatközeli és elegáns volt, akárcsak Oroszlán Szonja.

Oroszlán Szonja, a lovak szerelmese is részt vett a derbyn

„Fantasztikus élmény volt, még ebben a hőségben is. Édes, drága lovak, ügyesek, kitartóak, küzdenek és aztán szépen le lettek hűtve! Mindegyik megérdemli a győzelmet!” – írja Instagram oldalán Oroszlán Szonja a péntektől vasárnapig tartó nagysikerű derby kapcsán.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a 100. Magyar Derby nívós sport- és társadalmi eseménye nemcsak a színes programok és az izgalmas futamok miatt érdekes, hanem azért is, mert ezen az eseményen helyet kap az elegancia, a kifinomultság és a tradíciók is. Oroszlán Szonja pedig tökéletesen hozta mindazt, ami teljessé teszi a Magyar Derby összképét.

A színésznő egy csinos kalapban, elegáns, ugyanakkor lenge nyári ruhában ragyogott a versenyen.

A ragyogása azonban nemcsak gyönyörű külsejének volt köszönhető, hanem az állatok iránti szeretetének is, ami csak úgy sugárzik belőle.

Oroszlán Szonja és Dani

A népszerű színésznő Femcafe 20 perc őszintén című műsorában mesélt lovával, Danival való kapcsolatáról. Elmondása szerint Dani 25 éve áll közel a szívéhez, találkozásuk pedig sorsszerű volt.

„Szerelem volt első látásra. A lónál jobb tükröt az ember nem is tud találni. Az állatokkal egy teljesen másfajta kommunikációt tanul meg az ember, ők nagyon jó visszacsatolók”

– mondta Szonja, aki jelenleg lovasterápiás képzésen vesz részt, továbbá állatorvosi asszisztens végzettséggel is rendelkezik komoly színészi karrierje mellett.

Rúzsa Magdi elkápráztatta közönségét A Budapest Parkban. A három gyermekes anyuka csak úgy ragyogott a Budapest Park színpadán.

Leadfotó: Oroszlán Szonja/Instagram

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A Halálos iramban filmek sztárja sajnos már 10 éve nincsen köztünk.
Lifestyle
Senki sem halaszthatja utolsó pillanatra a karácsonyi bevásárlást.
Lifestyle
Nagyot veszített volna a világ ízek szempontjából, ha Sárközi Ákost nem sodorja az élet a gasztronómia felé.