Sztárok

Ő Russell Crowe 28 évvel fiatalabb, szexi szerelme: a színész szívét egy igazi bombázó rabolta el – Fotók

A ritkán látott Britney Theriottal óriási szerencséje van a filmszínésznek, hiszen Russell kedvese nem csupán rendkívül csinos nő, de elképesztően tehetséges is.

Óriási köztük a korkülönbség, mégis boldogok együtt

Az Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjas ausztrál filmszínészt és producert, Russell Crowe-ot valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen számtalan nagy sikerű filmben játszott már főszerepet karrierjének indulása óta. Láthattuk például a Gladiátorban, ami meghozta számára a nemzetközi hírnevet, de elismert szerepei közé tartozik még A bennfentes, illetve az Egy csodálatos elme című filmekben nyújtott alakítása is. Szakmai sikerei mellett magánélete is kalandosan alakult: 2003-ban feleségül vette a szintén ausztrál színésznőt, Danielle Spencert, akitől két fia született, 2018-ban azonban házasságuk végül válással végződött. Két évvel később azonban újra rámosolygott a szerencse, hiszen megismerte a gyönyörű Britney Theriotot, akivel azóta is egy párt alkotnak és hihetetlenül boldogok együtt. Galériánkban mutatjuk a szexi Britneyt, aki egyébként 28 évvel fiatalabb Russellnél!

Russell és Britney 2020 novembere óta alkot egy párt, kapcsolatukat azonban nagyon óvják a nyilvánosság elől: nem teszik ki közös életüket a reflektorfénybe, így magánéletükről csak kevés információ áll rendelkezésre.
Kattints a további képekért!

Sokakban felmerül a kérdés, vajon milyen a hercegné és a királyné kapcsolata a valóságban: vajon tényleg annyira kedvelik egymást, mint ahogyan azt mutatják, vagy színjáték az egész, és valójában ki nem állhatják a másikat?

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....