Sztárok

Emlékszel még a Harry Potter-filmek duci kisfiújára? Szívdöglesztő pasi lett Neville Longbottomból – Fotók

Elképesztő átalakuláson ment keresztül Matthew Lewis angol színész, akit a Harry Potterben nyújtott alakítása miatt ismert meg a világ – egy biztos, ma már nyoma sincs a kissé duci és butácska kisfiúnak, akinek bizony jót tettek az évek.

Mint a jó bor

A 2001-es év óriási volt a Harry Potter-könyvek rajongóinak, hiszen ebben az esztendőben mutatták be a regénysorozatból készült első filmet, ami a Harry Potter és a bölcsek köve címet kapta. A fantasy-kalandfilm főhősét Daniel Radcliffe alakította, a jelenleg 34 éves színésznek pedig ez a szerep hozta meg a világszintű ismertséget, ahogyan jóformán a film többi szereplőjének is, például Emma Watsonnak vagy épp Rupert Grintnek. Ott van például az alkotás Neville Longbottomja, akit Matthew Lewis játszott az összes epizódban: a színészt egy kissé kövérke, nem kifejezetten jóképű vagy épp helyes kisfiúként ismerte meg a világ, Matthew azonban azóta rengeteget változott, és igencsak kikupálódott. Szívdöglesztő pasi vált belőle, akire mindenképpen megéri vetni egy pillantást – galériánkban mutatjuk őt!

Így ismerte meg a világ annak idején Matthew Lewist, aki a Harry Potter-filmekben nyújtott alakítása által lett világszinten ismert, pedig a leedsi születésű Lewis már 6 évvel az első Harry Potter-film előtt debütált színészként az Ez is csak élet című alkotásban.
Kattints a további képekért!

A ritkán látott Britney Theriottal óriási szerencséje van a filmszínésznek, hiszen Russell kedvese nem csupán rendkívül csinos nő, de elképesztően tehetséges is.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...