Sztárok

Leszbikus szerelmi háromszögbe keveredett a 20-as évek szívtiprójának neje: a színésznek óriási balszerencséje volt a nőkkel

Halála után derült ki, hogy állítólag maga a 20-as évek nagy sztárja is meleg volt, aki mindössze 31 évesen, tragikus módon és hirtelen távozott az élők sorából.

Hollywood első „latin szeretője” volt

Imádták a nők, mégsem volt szerencséje a gyengébbik nem képviselőivel a Hollywood első latin szeretőjeként is számontartott Rudolph Valentinónak, a némafilm korszak egyik legnépszerűbb színészének. Pedig ő volt az, aki megteremtette az 1920-as évek romantikus hősszerelmes figuráját, így hamar Hollywood „nagy szeretőjeként” emlegették, már-már bálványozták, legalábbis a női rajongók, az amerikai férfiak ugyanis megvetették őt, mert Valentino véleményük szerint túl kifinomult, nőies és érzelmes volt. Éppen ezért nem is meglepő, hogy rövid élete során – és még utána is – számtalan alkalommal felröppent a pletyka, miszerint az olasz származású színész valójában homoszexuális beállítottságú, holott két felesége is volt. Első házasságának azonban igencsak rossz vége lett, méghozzá egy elképesztő okból kifolyólag: felesége, a szintén híres színésznő Jean Acker a sármos színészt két másik nővel csalta meg. Ám nem ez volt az egyetlen tragédia, ami Valentinót érte: a némafilmcsillag borzalmas módon vesztette életét, halála után pedig valóságos hisztéria alakult ki. Galériánkat átlapozva olvashatod a hihetetlen részleteket!

A dél-olaszországi születésű Rudolph sosem rajongott az iskoláért: kifejezetten rossz tanuló volt, mert nem vette komolyan tanulmányait, sokkal inkább a kaland és a természet vonzotta őt, így rendszeresen ellógott az órákról. Végül azonban diplomát szerzett egy mezőgazdasági iskolában, mégis sokáig képtelen volt munkát találni Olaszországban, így nagybátyjai az Egyesült Államokba küldték őt, ami mint utólag kiderült, jó döntés volt.
Kattints a további képekért!

Sussex hercege pert indított a Daily Mirror nevű brit lap kiadójával, a Mirror Group Newspapers-el (MGN) szemben, a tárgyalás nyitónapján pedig ő maga is megjelent, és órákon át sorolta, mit vétett ellene éveken át a sajtó.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
Több mint százan meghaltak Ninive tartományban, Al-Hamdaniya településen egy iraki esküvőn, amikor tűz ütött ki a bálteremben. Egy új felvételen látható, hogy a lángok másodpercek alatt elterjedtek a...
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.