Sztárok

Nem akármilyen üzenetet rejt Katalin titokzatos gyűrűje: a hercegné csak nagyon ritkán viseli a méregdrága ékszert

Katalin ikonikus eljegyzési gyűrűje mindig ott díszeleg a hercegné ujján, azonban nem ez az egyetlen olyan ékszer, amely közel áll a leendő királyné szívéhez.

Nem sűrűn látni rajta

Katalin hercegné ékszergyűjteménye rengeteg lenyűgöző darabot rejt, ám mind közül a legszebb és legkülönlegesebb kétség kívül a zafír eljegyzési gyűrűje, amely egykor néhai anyósa, Diana tulajdonát képezte. Vilmos herceg 2010-ben adta át neki az ikonikus ékszert, amelyet azóta is visel minden nap, ezen kívül azonban nem sok csecsebecsét látni rajta, csupán a hivatalos eseményekre, valamint az exkluzív, nagyszabású rendezvényekre választ magának mutatós fülbevalót vagy nyakéket. Van azonban még egy gyűrűje, amit ritkán húz elő az ékszerdobozából, pedig hosszú évek óta hordja, ráadásul nemcsak szép, hanem titkos jelentése is van. Részletek a galériában!

Katalin hercegné személyiségéhez jól passzolnak a visszafogott ékszerek, melyeket nem szokott túlzásba vinni. Van egy kifejezetten különleges és titokzatos gyűrűje, amely fontos üzenetet rejt.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekei tündériek és bájosak, néha azonban ők is követnek el csintalanságokat, melyek felett édesanyjuk sosem huny szemet, sőt: ilyenkor is a következetes nevelésre törekszik.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Jean Harlowból sugárzott a szexualitás, korának egyik legnagyobb ikonja volt, akit nők ezrei utánoztak – halála előtti napokban azonban a színésznőn egy furcsa, egészen kiábrándító tünetet...
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.