Sztárok

Férje nem bírja szusszal Rubint Réka edzéseit - Ezentúl külön lépnek majd a színpadra

Schobert Norbi a Fitbalance Arena hétfői sajtótájékoztatóján árulta el, egyszerűen nem bírja szusszal felesége, Rubint Réka kemény edzéseit, ezért a rendezvényen külön fognak a színpadra állni. Sarka Kata pedig arról beszélt, mivel gyógyítja magát a nehéz időkben. Részletek a cikkben!

Hemzsegtek a sztárok a sajtótájékoztatón

Idén október 2-án tartják a Fitbalance Arena-t, az ezzel kapcsolatos sajtótájékoztatóra pedig hétfőn délelőtt került sor, amelyre természetesen mi is ellátogattunk. Az eseményen csak úgy hemzsegtek a sztárok, jelen volt például Hajas Laci, Tolvai Reni, Dér Heni, a Rippel testvérek, Gelencsér Tímea, aki a nyáron nyerte el a Magyarország Szépe címet, DJ Dominique, Rubint Réka és Schobert Norbi, valamint Sarka Kata is.

Sarka Kata mozgással gyógyul

A 29 éves Sarka Kata, aki a múlt héten egy interjúban kijelentette, hogy már semmit sem akar Hajdú Pétertől, egyedül érkezett. Rövid beszédében elmondta, számára azért olyan fontos a mozgás, mert a nehéz időszakokat is könnyebbé tudja tenni. Egyértelműen magánéleti problémáira utalt, amikor elárulta, az utóbbi időben újra sportolni kezdett. Hozzátette, szerinte a testedzés mindenre gyógyírt jelent.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: Femcafe.hu

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Egészség
Az utóbbi évtizedekben egyre több bizonyíték mutat rá, hogy a környezetünkben található vegyi anyagok, az úgynevezett endokrin környezetszennyezők, komolyan veszélyeztetik testünk hormonális...
Egészség
Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok - erről beszélgetett Áder János volt államfő Kurucz Kornélia biológussal, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának adjunktusával a...
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.