Rubint Réka elárulta, Rella egy dologban lassan ügyesebb nála

Rubint Réka csütörtökön este unokahúgával, Rellával érkezett a 2017-es Women of the Year gálára, ahol mi is elcsíptük őket egy kis beszélgetésre.

Rubint Réka és Rella együtt érkezett a gálára

A Glamour Women of the Year 2017-es gálájának egyik jelölte Rubint Réka mindössze 19 éves unokahúga, Rubint Rella volt. A szépséges lány alig két éve tűnt fel nagynénje mellett, a rajongók pedig egyszerűen beleszerettek. Mivel Rella osztozik Réka mozgásszeretetében és imád sportolni, nem volt kérdés, hogy együtt folytatják tovább. A kemény munkának meglett a gyümölcse, hiszen Rellát ma már 61 ezren követik az Instagramon, míg Facebook-oldala 35 ezer követőnél jár. Nem véletlen, hogy idén őt is jelölték Az év közösségi médiasztárja kategóriában.

"Szóhoz sem jutottunk, amikor megtudtuk, hogy jelölték. Nagyon megtisztelő volt, hihetetlenül örültünk. Pályakezdőként már a nominálás is óriási eredmény" – mesélte a gálán a büszke nagynéni, majd Rella vette át a szót.

"Pont a vizsgaidőszakom közepén voltam, amikor megkaptam az üzenetet a jelölésről. El sem hittem! Fantasztikus érzés volt és hatalmas megtiszteltetés!" – árulta el Rella.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon még folytatódik!

Fotó: Femcafe.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!