Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata mindenkit elbűvölt az Inspiráló Nők Estjén

A két elragadó üzletasszony ezúttal is vonzotta a tekinteteket.

Inspiráló Nők 2022

Gyönyörű, új helyszín, a Magyar Zene Háza adott otthont a 2022-es Inspiráló Nők Estjének, mely a világjárvány okozta másfél évnyi kényszerpihenő után tért vissza sokak örömére. A Femcafe.hu immár negyedik alkalommal díjazta azokat a hölgyeket, akiknek munkássága, teljesítménye, hozzáállása példa lehet a társadalom egésze számára. Olvasóink 7 kategóriában, online adhatták le szavazataikat a számukra szimpatikus jelöltekre, a nyertesek nevét pedig - akikről bővebben itt olvashatsz - egy színvonalas gálaesten hoztuk nyilvánosságra.

A nagyszabású esemény vörös szőnyegén természetesen a magyar hírességek is felvonultak és kivétel nélkül csodásan festettek, ám akadtak, akik még így is kitűntek a sztárvendégek közül.

Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata mindenkit elbűvölt

Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata szintén megjelentek a Magyar Zene Házában, hogy az inspiráló hölgyeket ünnepeljék. A sikeres üzletasszonyok igazán különleges ruhákat választottak az év egyik legjobban várt eseményére, így nem csoda, hogy minden szempár rájuk szegeződött, amint a vörös szőnyegre léptek.

Rogán-Gaál Cecília - akit férje, Szendrei Dániel is elkísért a gálára - egy izgalmas, mégis visszafogott ruhára szavazott, melynek szabása kiemelte nőies alakját. A letisztult darabot az apró, különleges részletek tették igazán egyedivé - az üzletasszony kifogástalan megjelenése a fotósok figyelmét is felkeltette. Az biztos, hogy választása kitűnő stílusérzékről és kiváló ízlésről árulkodik.

A mindig gyönyörű Sarka Kata sem tud hibázni, ha ruhaválasztásról van szó. Az exkluzív, fehér darab csak úgy vonzotta a tekinteteket, ami nem meglepő, hiszen olyan csodásan állt rajta, mintha egyenesen rá álmodta volna meg a tervező. A letisztult dressz kiemelte hibátlan alakját és tökéletesen passzolt barna hajához is. A csodás darabot a felső rész szabásának játékossága varázsolta igazán egyedülállóvá.

Az est háziasszonyai

A két csinos üzletasszony azonban elsősorban nem vendégként, hanem az est két háziasszonyaként vett részt a gálán. A Nakama&Partners - melynek Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata társtulajdonos ügyvezetői - már negyedik alkalommal áll az Inspiráló Nők ügye mellé, mint kiemelt partner.

Az év leginspirálóbb hazai díjátadó gáláján ezúttal is példaértékű személyiségek sorakoztak.

Oldalak

Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.