Sztárok

Több évtizedes titokról hullt le a lepel: ilyen volt Paul McCartney és Ringo Starr kapcsolata a valóságban

Nem volt mindig béke, szeretet, egyetértés és harmónia közöttük – egy alkalommal egy nagyon komoly vita is beárnyékolta a két sztár barátságát.

A két élő legenda

A Beatles utolsó két, még élő legendája Paul McCartney és Ringo Starr a mai napig őrzik és viszik tovább az ikonikus együttes örökségét, bár fél évszázaddal a Beatles felbomlása óta Paul és Ringo szólóelőadóként élik mindennapjaikat. Ám ami nem változott az évek alatt, az töretlen barátságuk – ahogyan Starr is mondta a Gulf News-nak adott interjújában, nagyon hiányzik nekik John és George, de ilyen az élet. Ő és Paul azonban még mindig nagy barátok, akik támogatják egymást, és megosztják a színpad egyedülálló élményét egymással. Starr és McCartney ugyanis közös fellépéseik alkalmával felélesztik a Beatles-varázslatot – most az is kiderült, milyen volt a két zenész kapcsolata a színpadon kívül és a kulisszák mögött. Nem volt ugyanis mindig a legnagyobb béke és egyetértés köztük hat évtizedes ismeretségük alatt.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Hajunkat parfümözni nem igazán számít újdonságnak. Egyáltalán nem mindegy viszont, hogy milyen összetevőkből áll az adott parfüm, amit hajunkra permetezünk.
Lifestyle
Neked mi az 5 legjellemzőbb tulajdonságod a horoszkópod szerint? Nem biztos, hogy az, amire számítanál!
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.