Sztárok

Megállt a forgalom: Rihanna a nyílt utcán villantott hatalmas terheshasat - Videó

És ez még nem minden: a világ egyik legkeresettebb énekesnőjének áldott állapotát szexi fotósorozat is megörökítette.

Nem rejtegeti többé

Második közös gyermekét várja a barbadosi származású énekesnő, Rihanna és szerelme, A$AP Rocky. A világhírű zenei előadó mostanság egyáltalán nem próbálja meg eltakarni, sőt: büszkén mutatja meg a világnak szépen gömbölyödő terheshasát. Lapozd fel galériánkat: ekkora pocakot már rég láttál!

Rihannát múlt pénteken Los Angeles belvárosában szúrták ki óriási terheshasával. Az előadó kapucnis pulóvert, sportmelltartót és fekete melegítőnadrágot viselt, és szemlátomást nem törődött vele, hogy mindenki őt bámulja.
Kattints a további képekért!

Az énekesnő ragyog a várandósságtól.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...