30 éves a Reszkessetek, betörők! Megdöbbentő dolgok történtek azóta a szereplőkkel

Ezerfelé sodorta őket az élet: van köztük olimpikon és amerikai elnök is, de sajnos tragikus haláleset is történt.

1990 óta nincs karácsony Kevin nélkül

Három évtized eltelt, mióta megjelent minden idők egyik legsikeresebb karácsonyi filmje, a Reszkessetek, betörők! Szinte mindenki kívülről fújja a kis Kevin McAllister történetét, akit éppen az ünnepek alatt felejt otthon egyes egyedül a családja. A kisfiúnak azonban nem csak az egyedüllét nehézségeivel kell megküzdenie, hanem két betörővel is. És ha ez még nem lenne elég, a folytatásban New Yorkban kell helyt állnia egymagában, ahol Donald Trumppal is van szerencséje összefutni.

Gondolkoztál már azon, hogy mi történt a főszerepet játszó Macaulay Culkinnel és a többi szereplővel a legendás film forgatása óta? Most a Mirror cikke alapján eláruljuk!

Lapozd fel a galériánkat!

Macaulay Culkin mindössze tízéves volt, amikor a filmmel óriási népszerűségre tett szert. Egy ideig nagyon sikeres gyermekszínész volt, számos főszerepet kapott meg és játszott el, aminek hatására nagyon kimerült, és tartott egy négy éves szünetet a karrierjében. 18 évesen feleségül vett egy színésznőt, akivel később elváltak. Ezután Mila Kunis volt a barátnője nyolc éven keresztül, 2017 óta pedig az egykori Disney-sztár Brenda Song a partnere.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak