A sorozatért hízott 20 kilót: irtó dögös pasi a Pablo Escobart alakító színész

A néhai drogkirályt alakító Wagner Moura sokat szedett fel a Narcos kedvéért, pedig a valóságban egy remek testfelépítésű, jóképű férfi.

Megtisztelő szerep

Az biztos, hogy egy kevésbé ismert színész számára pályája legnagyobb kihívása és megtiszteltetése, amikor felkérik egy olyan szerepre, mint például hogy alakítsa Pablo Escobart egy sorozatban. A Narcos című Netflixes TV show milliók kedvence lett, nem véletlenül. Wagner Moura - a néhai drogkirály bőrébe bújt híresség - korábban egy interjúban azt nyilatkozta, nem akarta elhinni, mikor őt választották a karakterre.

"Még csak nem is tudtam spanyolul, be kellett iratkoznom egy egyetemre fél évre, hogy rendesen beszéljek, mire indultak a forgatások" - mondta őszintén a sztár. Azt meg kell jegyeznünk, hogy a csávó portugál származású, szóval a spanyol nyelv annyira nem volt megerőltető számára. De tény, hogy sokat dolgozott a szerepért, ezt nem lehet elvenni tőle - főként, mivel eredetileg ő egy vékonyabb testfelépítésű férfi, Escobar alakításához azonban 20 kilót kellett felszednie, ami nem kevés.

A sorozatban pocakos, szakállas, kissé talán ellenszenves (a bűncselekményektől függetlenül) alakot ismerhettünk meg, de a való életben Moura egy kedves, pozitív kisugárzású pasi, aki arcszőrzet és a felesleg nélkül igazán sármos. Mutatjuk a galériánkban a bizonyító erejű képeket.

Moura Pablo Escobart alakította a Narcosban. A karakter megformálása érdekében 20 kilót szedett fel, valamint a haját és a szakállát is megnövesztette.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...