Sztárok

Világkoncert az üres Budapest Arénában: Havasi Balázs fellépését 80 országban közvetítették

Itt vannak az első fotók a rendhagyó koncertről.

Ilyen eddig még nem volt

Az üres Papp László Budapest Sportarénában rendezte meg a HAVASI-produkció az első magyar online világkoncertet december 29-én. A koronavírus-világjárvány miatt a produkciót kizárólag online lehetett követni a világ közel 80 országában. Havasi Balázs monumentális, 60 méteres színpadon zajló zongorashow-ját 30 kamera közvetítette. Az összefogás fontosságát szimbolizálva a különböző zenei műfajok magyar kiválóságai közösen álltak színpadra.

A HAVASI Symphonic már eddig is számos rekordot ért el: a világ leglátványosabb zongorashow-jaként számon tartott koncertsorozatot eddig több mint félmillió jegyvásárló látta és hallotta világszerte. Az elmúlt években a show bejárta Európa és a világ legfontosabb arénáit és koncerthelyszíneit, a koronavírus-világjárvány miatt azonban idén az online térben kellett újszerűt és világszínvonalút létrehoznia a produkciónak.

Az volt a célom, hogy ebben a rendkívül nehéz évben is valamilyen különleges élményt nyújtsak a közönségnek. Így született meg az első magyar online világkoncert ötlete, amely Budapestről közvetítve igazi, nemzetközi közösségi koncertélmény lett” – fogalmaz a produkcióról Havasi Balázs zongoraművész.

További részletekért és a koncerten készült fotókért lapozd fel a galériánkat!

A koncert a hatályos kormányrendeletek betartásával, szigorú biztonsági intézkedések mellett, közönség nélkül került megrendezésre.
Kattints a további képekért!

Bella Szófia gyönyörű kislány, mégsem láthatjuk őt többé.

Leadfotó: HAVASI Entertainment

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Egészség
Az utóbbi évtizedekben egyre több bizonyíték mutat rá, hogy a környezetünkben található vegyi anyagok, az úgynevezett endokrin környezetszennyezők, komolyan veszélyeztetik testünk hormonális...
Egészség
Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok - erről beszélgetett Áder János volt államfő Kurucz Kornélia biológussal, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának adjunktusával a...
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.