Rékasi Károly és Détár Enikő ritkán látott fia idén már 21 éves lesz: Zsigmond apja kiköpött mása, művészi vénáját is szüleitől örökölte

Rékasi Zsigmond slammerként, költőként és aktivistaként is tevékenykedik, így szülei minden bizonnyal nagyon büszkék rá.

Még csak 21 éves lesz, de már most sok mindent letett az asztalra

Rékasi Károly és Détár Enikő valódi sztárpárnak számítottak: mindketten 1986-ban végezték el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, de már két évvel oklevelük megszerzése előtt úgy döntöttek, hogy összekötik életüket. Később aztán mindketten országszerte ismert színészekké váltak, a hírnév mellett pedig magánéletük is tökéletesen alakult, hiszen közel harminc évig voltak házasok, ez idő alatt pedig két gyermekük is született, Eszter és Zsigmond. 2013-ban aztán Rékasi és Détár úgy döntött, külön folytatják életüket, így bejelentették a válásukat – azóta mindkettőjükre újra rátalált már a szerelem, gyermekeiket mégis egyetértésben nevelik. Zsigmond fiuk például idén szeptemberben 21 éves lesz, sztárszülei pedig minden bizonnyal nagyon büszkék rá, hiszen Zsiga is örökölte művészi vénájukat, habár ő nem a színészetet választotta, hanem a költészetet. Galériánkban mutatjuk, hogy néz ki ma!

Rékasi Károly és Détár Enikő ma már nem alkotnak egy párt, de közös gyermekeik egy életre összekötik a két színészt.
Kattints a további képekért!

Noha Judy Garland minden idők egyik lehetségesebb színésznőjeként vonult be a történelembe, a magánélete sosem volt könnyű, sőt: rengeteg probléma árnyékolta be a mindennapjait, egészen kicsi kora óta.

Leadfotó: Facebook/jozsefattilaszinhaz

Oldalak