Ilyen dögös pasi lett Reese Witherspoon fiából: a 18 éves Deacon olyan sármos, hogy arra nincsenek szavak – fotók

Nem kérdés, hogy Reese Witherspoon fia megnyerte a genetikai lottót: Deacon jóképű fiatalemberré érett, melyet a róla készült fotók tökéletesen bizonyítanak.

Akár egy szőke herceg

Reese Witherspoon 1997 márciusában, a huszonegyedik születésnapja alkalmából rendezett partin ismerte meg Ryan Phillippe amerikai színészt, két évvel később pedig hivatalosan is összekötötték az életüket, végül 2006-ban elváltak. A házasságból két gyermek született: az idősebbik, Ava Elizabeth 1999. szeptember 9-én látta meg a napvilágot, mostanra pedig édesanyja kiköpött mása lett. Ava öccse, Deacon 2003. október 23-án született, mostanra pedig elképesztően dögös fiatalemberré érett. Galériánkban megmutatjuk, milyen jóképű Reese Witherspoon fia:

Nővérétől eltérően Deacon arcán inkább édesapja vonásai köszönnek vissza, bár mindkét szülőjétől örökölt nem kevés művészi vénát, s úgy tűnik, ő maga is a szórakoztatóiparban szeretné bontogatni a szárnyait. Imád zenélni, első dala pedig már ki is jött Long Run címmel.
Kattints a további képekért!

Jeremy Irons kisebbik fia, Max pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, aki rendkívül büszke a 36 éves férfi sikereire.

Leadfotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for WarnerMedia

Oldalak