Rebel Wilson fehérneműben mutatta meg dögös alakját 

Egyszerűen annyira dögösen néz ki fehérneműben Rebel Wilson színésznő, hogy még mindig nem hisszük el!

Rebel Wilson rengeteget fogyott - bombázó lett!

Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, Rebel Wilson, a komédiák királynője rengeteget fogyott az elmúlt egy évben - mondhatjuk azt is, hogy kész szexszimbólum lett, pedig korábban egyáltalán nem képzeltük volna el róla, hogy ennyire dögösen is tud kinézni!

A 41 éves ausztrál színésznő a sikeres életmódváltásnak, az egészséges étkezésnek és a rendszeres mozgásnak köszönheti fogyását - az akaraterején ésa fegyelmezettségén azonban még mi is csodálkozunk, ugyanis 27 kilót adott le kevesebb, mint 12 hónap leforgása alatt! Ez már önmagában is hatalmas teljesítmény - főleg ahhoz képest, hogy egykor még a 130 kilót is meghaladta a testsúlya.

Az biztos, hogy Rebel Wilson kiadhatna egy könyvet arról, hogyan sikerült ennyire fantasztikus formába hoznia magát, ugyanis alaposan megváltozott azóta, mióta először láttuk a filmvásznon! A szőke színésznő nemrégiben például egy olyan szexi fehérneműs fotót osztott meg a közösségi médiás felületén, hogy még nekünk is tátva maradt a szánk… Vajon hogy tud ilyen jól kinézni?

A színésznő szexis fehérneműs fotóját a következő oldalon láthatod!

Fotó: Instagram

Oldalak

  • 1
  • 2