Sztárok

Ez Ránija kedvenc parfümje: a jordán királyné egy 30 ezer forintos illatért rajong már évek óta

II. Abdullah jordán király felesége állítólag hosszú évek óta nem hajlandó más parfümöt viselni, kizárólag kedvencét, ami egyébként bárki számára egyszerűen beszerezhető.

Királynéhoz illő illat

Katalin hercegné, Marilyn Monroe és Michael Jackson – három korszak, három különböző személyiség és híresség, akiknek mind megvolt a maguk kedvenc parfümje, a rájuk oly nagyon jellemző ikonikus illat, amely egyben védjegyükké is vált. De vajon mi a jordán stílusikon és divatdiktátor által leginkább preferált aroma? Nos, egy biztos: Ránija nem feltétlen egy sok százezer forintos illatért rajong, hanem egy olyan parfümért, amit bárki be tud szerezni mindössze 30 ezer forintért. Galériánkban eláruljuk, mely illatszerről is van szó pontosan!

Katalin hercegné favoritja egy Jo Malone illat, az Orange Blossom Cologne: a különleges illatjegyű parfüm egy meleg, édes, mégis virágos aroma, melyben fellelhető az orgona, a vízi liliom és a narancsvirág. Vilmos neje egyébként ezt viselte 2011-es esküvőjén is.
Kattints a további képekért!

Láttad már valaha Letícia testvérét? Nos, Pippa Middleton, Katalin húga a nyomába sem érhet a spanyol királyné gyönyörű hugicájának.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...