Sztárok

31 évet várt az igaz szerelemre a legendás magyar színész: 28 esztendővel fiatalabb nő rabolta a szívét

Raksányi Gellért Kossuth-díjas színész, kiváló művész, a Nemzet Színésze tündérmesébe illő módon találta meg a párját, szerelmüknek pedig csak a halált vethetett véget.

Véletlen találkozás

Raksányi Gellért 1925. július 19-én látta meg a napvilágot Szigetváron. Tanulmányai végeztével, 1947-től ötvenhárom éven keresztül megszakítás nélkül a Nemzeti Színház tagja volt, 1989 óta a társulat örökös tagjaként láthatták a nézők – s noha főként karakterszerepeket osztottak rá, mégis nagy népszerűségre tett szert, ő maga pedig büszke volt arra, hogy kisebb szerepekben is képes megcsillogtatni a tehetségét. Több mint ötven filmben szerepelt, köztük a Rákóczi hadnagya, a Körhinta, az Édes Anna és a Magyarok című alkotásban, továbbá a Rózsa Sándor című tv-sorozatban, emellett évekig a Szomszédok című teleregény egyik állandó szereplője volt – ekkor már igazi színészlegendának számított, saját becenevén szerepelhetett a sorozatban (Kutyu). Magánéletét sosem teregette ki a nyilvánosság előtt, ám az közismert tény, hogy több évtizedig tartó agglegénység után talált rá a szerelem, ráadásul egy nála jóval fiatalabb nő személyében. Részletek a galériában!

A legendás színész becenevét az egész ország ismerte: ő volt a Kutya, illetve a Kutyu. Hároméves volt, amikor egy vadászaton kutyák hívták fel a hajtók figyelmét az eltévedt kis Gellértre, innen származott a ragadványnév.
Kattints a további képekért!

Kiss Manyi szerelmi élete korántsem alakult sikeresen: a színésznő nagy álma volt, hogy kimondja a boldogító igent szíve választottjának, a sors azonban más-más utat szánt a fiataloknak.

Leadfotó: Fortepan / Szalay Zoltán

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint az univerzum a következő hetekben olyan pozitív energiákkal, lehetőségekkel és esélyekkel lát majd el néhány csillagjegyet, hogy azok komoly hatással lesznek anyagi jólétükre.
Sztárok
Szinte napra pontosan hat évvel a világhírű DJ halála után a volt szerelme is elhunyt. Alig 34 évesen.
Lifestyle
Az amerikai modell és színésznő, Brooke Shields a nyolcvanas években volt igazán a csúcson, de a Netflix ismét visszatette őt a térképre. Most az ő főszereplésével készült alkotás tarol.