Sztárok

Jöhet a baba? Rácz Jenő és Gyuricza Dóra a gyermekvállalásról meséltek

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra két évvel ezelőtt ismerkedtek meg, s szinte azonnal kiderült, hogy egymásnak lettek teremtve. Idén nyáron hivatalosan is összekötötték az életüket, szerelmüket pedig hamarosan egy gyermekkel szeretnék megpecsételni - azt is elárulták, mikor jöhet a babaprojekt.

Kisbabára vágynak

A Michelin csillagos séf és kedvese 2019-ben az RTL Klub Konyhafőnök című gasztro műsorában találkoztak először, ahol Jenő zsűritag, Dóri pedig versenyző volt. Tavaly augusztusban már a lánykérésen is túl voltak, idén pedig teljes titokban oltár elé álltak, és egy megható ceremónia keretein belül kimondták egymásnak a boldogító igent. A házaspár nem titkolja, hogy vágynak egy közös gyermekre, s már minden szükséges előkészületet megtettek a pici érkezéséhez: alaposan kivizsgáltatták magukat, az eredményekből pedig kiderült, nincs akadálya annak, hogy gyermekük szülessen. A jó hír ellenére azonban mégsem vágnak még bele a babaprojektbe: most az is kiderült, mi ennek az oka.

– Egy speciális DNS-vizsgálattal kezdtünk, ahol megnézték, vannak-e örökletes betegségeink, rendellenességeink, és hogy ezekben vannak-e egyezéseink Dórival. Mert ha mindkettőnk hordozza a génjeiben például a siketséget, akkor nagy valószínűséggel siket gyermekünk születne. Nem volt B tervünk arra az esetre, ha gond lenne, de szerencsére száz százalékig passzolunk. Én egyébként hordozom a vakságot, de Dóri nem, úgyhogy nem találtak nálunk összeférhetetlenséget. Sőt, kiderült, hogy mindketten extrém termékenyek vagyunk – nyilatkozta a Story magazinnak Rácz Jenő, aki elárulta azt is, miért várnak még a babával.
Kattints a további képekért!

Fontos szerepet töltött be Gyuricza Dóra és Rácz Jenő esküvőjén Dallos Bogi. Koszorúslányként csodaszépen festett, ahogy a menyasszony is igazi hercegnőként tündökölt. Sorra jelennek meg a képek az esküvőről.

Leadfotó: Instagram/ Rácz Jenő

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.