Sztárok

Darabokra szedték Rácz Jenő feleségét: dühös influenszer anyukák támadták be a kismamát, pedig csak jót akart

Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóri életét fenekestül felforgatta kislányuk, Kamilla érkezése. A kismama úgy gondolta, kendőzetlen őszinteséggel mesél a tapasztalatairól egy videóban, ám a dolog nem úgy alakult, ahogyan eltervezte.

Számos kritika érte

A Michelin csillagos séf és kedvese 2019-ben az RTL Klub Konyhafőnök című műsorában találkoztak először, ahol Jenő zsűritag, Dóri pedig versenyző volt. Tavaly augusztusban már a lánykérésen is túl voltak, idén pedig teljes titokban oltár elé álltak, és egy megható ceremónia keretein belül kimondták egymásnak a boldogító igent – akkor még határozottan úgy gondolták, a következő pár évben a karrierjükre és a munkájukra fognak koncentrálni. Hamarosan azonban bombaként robbant az hír, miszerint hamarosan szülők lesznek, nem sokkal később pedig már az is kiderült, hogy Dóri kislányt hord a szíve alatt – Kamilla április 14-én jött világra, a sztárpár pedig azóta a fellegekben jár a boldogságtól. Örömük azonban mégsem lehet teljes: Az influenszer a saját tapasztalataiból kiindulva úgy döntött, nem hagyja magukra a frissen szült kismamákat, ami az idősebb anyukáknak egyáltalán nem tetszett: olyan kritikát fogalmaztak meg Dóriról, aminek hatására majdnem meg is futamodott. Részletek a galériában!

Noha Rácz-Gyuricza Dóri természetes szülésre készült, végül császározni kellett – annak érdekében, hogy minél jobban felkészüljön az ezt követő időszakra fizikailag és lelkileg, megpróbált utánaolvasni, ám kézzelfogható megoldást vagy tanácsot nem talált. Úgy gondolta, minderről beszélni kellene, ezért eldöntötte, hogy a kezébe veszi a dolgokat.
Kattints a további képekért!

Habár a séf és kedvese korábban egyszer már megmutatták a nagyvilágnak gyermeküket, Instagram-oldalukon eddig még nem posztoltak fotókat lányukról úgy, hogy a baba arca is látszódott, most azonban megtört a jég.

Leadfotó: Instagram/ gydorejj

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.