Sztárok

Egy orosz politológus kijelentette: a nagybeteg Putyin nem éri meg az idei telet

Valerij Szolovjov politológus egy ellenzéki YouTube-csatorna beszélgetős műsorában vendégeskedett, amikor a "súlyos beteg" orosz elnök sorsáról is szót ejtett.

Putyin napjai meg vannak számlálva?

Valerij Szolovjov orosz politológus a Hodorkovszkj Live nevű ellenzéki YouTube-csatorna műsorának vendége volt. A szakemberrel a külföldön élő orosz üzletember, Mihal Hodorkovszkij készített interjút. A beszélgetésben - melyet a The Daily Star szúrt ki - merész kijelentések hangzanak el Vlagyimir Putyin "közelgő halálával" kapcsolatosan.

Szolovjov arra a teóriára is reagált, miszerint Putyin "halálos beteg", és a nyilvános szerepléseikor valójában egy dublőr helyettesíti. A politológus szerint Oroszország elnöke még az ősz vége előtt meghal.
Kattints a további képekért!

Vlagyimir Putyin orosz és Recep Tayyip Erdoğan török elnök Szocsiban találkozott, s az eseményen elhangzott egy nagyon furcsa mondat is, mely óriási visszhangot váltott ki a világsajtóban.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.