Sztárok

Felkavaró vallomást tett a múltjáról Pogány Judit: a színésznő felidézte gyermekkora legfájdalmasabb emlékeit

Sosem hallott részleteket árult el az életéről Pogány Judit: a Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színművésznő többek között elmesélte, gyerekkora nagyon szélsőséges volt, amelyben egyszerre volt jelen az eufórikus boldogság és a fájdalom is.

Nagy magasságokat és mélységeket is megélt

Kevesen tudják Pogány Juditról, hogy pályája kezdetén annyira zavarta őt jellegzetes hangja, hogy kis híján felhagyott a színészettel. Erről is mesélt a színművész nemrég egy podcastban, de betekintést engedett kissé a gyermekkorába is, amely – az ő szavaival élve – egyszerre volt elképesztően boldog és fájdalommal teli. Azt is elárulta, miért akart egész életében fiú lenni, és hogyan élte meg kisgyerekes anyukaként, amikor először kellett hiányos öltözetben mutatkoznia a színpadon. Részletek a galériában!

A Mi lenne, ha ... című podcast legújabb epizódjának vendége volt Pogány Judit, akit sokan a Kaposvári Színházból ismernek, a kisebbeknek ő maga egy személyben Bogyó és Babóca, de számos filmszerep is fűződik a nevéhez, és oszlopos tagja az Örkény Színháznak.
Kattints a további képekért!

Pogány Judit kivételes szakmai sikerekre lehet büszke, ennek ellenére sosem volt teljesen megbékélve önmagával. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő ma már egyre többet szorong a testalkata miatt.

Leadfotó: Keleti Éva

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.
Fashion&Beauty