Sztárok

Fontos üzenetet rejtenek Meghan Markle ruhái: a sussexi hercegné rendszeresen viseli ezt a színt, nem véletlenül

Neked is feltűnt? Meghan Markle számtalan alkalommal szerepel zöld színű ruhákban a nyilvánosság előtt, ennek pedig megvan az oka.

Közel áll a szívéhez a zöld szín

A színeknek kiemelkedő szerep jut a mindennapjaink során, főleg ha divatról van szó, hiszen számtalan módon kombinálhatjuk őket, de ami még ennél is érdekesebb, hogy színválasztásunkkal fontos információkat árulunk el a személyiségünkről, az életszemléletünkről, valamint a lelkiállapotunkról, továbbá szimbolikusan módon megüzenjük embertársainknak, éppen milyen élethelyzetben vagyunk. A színek a brit királyi családban is külön-külön jelentéssel bírnak: mint ahogyan azt már korábban megírtuk, Vilmos herceg és Katalin hercegné például gyakran teszik le a voksukat a kék mellett, ezzel ugyanis azt akarják üzenni a brit népnek, valamint a világnak, hogy összetartó egységet alkotnak. Azonban nem a walesi hercegi pár az egyetlen a família tagjai között, akik ily módon alakítják az öltözködésüket, ugyanis Meghan Markle esetében is megfigyelhető ez a tudatosság. Harry herceg felesége gyakran visel zöld színű darabokat, aminek valójában sokkal mélyebb jelentősége van, mint azt elsőre gondolnánk. Részletek a galériában!

Meghan Markle és Harry herceg 2020-ban fordított hátat a monarchiának, korábban azonban rendszeresen szerepeltek a família tagjaiként a nyilvánosság előtt – a sussexi hercegnét pedig rendszeresen zöld színű szettekben kapták lencsevégre.
Kattints a további képekért!

A néhai Erzsébet királynő és Meghan Markle a hercegné esküvőjén kerültek összetűzésbe egymással, miután Harry jövendőbelije előállt az ötletével.

Leadfotó: Facebook/ Royal Fans Prince Harry and Meghan Markle LifeStyle

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!