Sztárok

Negyedik gyermekét várja a magyar színészházaspár: közös darabjuk előadásán jelentették be a hírt

Örömteli bejelentést tett Pindroch Csaba és Verebes Linda, miszerint hamarosan újabb taggal bővül a családjuk, hiszen negyedik gyereküket várják.

Gyermekáldás

Negyedik gyermekét várja Verebes Linda és Pindroch Csaba. A színészpár az örömhírt a salgótarjáni József Attila Művelődési Központ színpadán jelentette be a keddi, Mr. és Mrs. című előadásuk előtt – írta meg a nool.hu. Hozzátették, hogy Linda áldott állapota miatt a darab kis ideig szünetel.

A Szeretlek, Magyarország műsorvezetőjeként nemrégiben debütáló Jászai Mari-díjas színész és Verebes István színművész lánya 2006-ban kötötték össze hivatalosan is az életüket, majd három gyermekük is született: kislányuk, Mira 2008-ban, majd két fiuk, Richárd 2014-ben és Patrik 2015-ben. Nemcsak a magánéletben alkotnak összeillő párost, hanem a színpadon is: 2010 óta játsszák kétszereplős komédiájukat, amivel Csaba szülővárosában, Salgótarjánban is fellépnek. Kapcsolatukról és családjukról tavaly a Femcafe.hu-nak meséltek.

Csaba minden évben megkérte a kezemet, de hogy csak hét év után lett belőle esküvő, az nekem köszönhető. Tudtam, hogy igent fogok mondani és ő lesz a férjem, de nem 19 évesen akartam erre igent mondani. A legtöbb barátnőm és ismerősöm éveken át várta, hogy megkérjék a kezét, nálunk viszont nem én sürgettem az esküvőt” – mesélte Linda az interjúban, mire férje elárulta, ő anno nem akart nagy esküvőt, mert boldogan elvakációzott volna abból a pénzből a Maldív-szigeteken vagy Thaiföldön, de ilyen téren hölgyválasz volt náluk. Ennek ellenére nem bánta meg, hogy végül nagy esküvőjük volt.

A színésznő és családanya arról is beszélt, hogy pontosan akkor vállaltak gyereket, amikor szerettek volna. „Nem sürgetett semmi, természetesen, szerencsésen alakult. Hatalmas ajándékként éltük meg, mikor megszületett a kislányunk. Nem emlékszem nehézségre, csak boldogságra. A hozzáálláson sok múlik, hogy a nehézséget vagy az örömöt látod benne” – fogalmazott lapunk munkatársának múlt évben Verebes Linda.

Az énekesnő másodszor is örök hűséget fogadott társának, Bakos Gergőnek. A vajdasági esküvő részleteiről Dér Heni múlt héten számolt be, most azonban egy remek videót is feltöltött a közösségi oldalára, mely az első hitvesi táncot örökíti meg.

Leadfotó: facebook.com/csabapindroch

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Erzsébet állítólagos kedvenc fia nem fogja annyiban hagyni a döntést, állítólag kész arra is, hogy a rendőrségen tegyen panaszt ügyével kapcsolatban.
Fashion&Beauty
Vannak olyan retró trendek, amelyek visszatérésének nagyon örülünk, egyes termékeket azonban legszívesebben örökre elfelejtenénk. Azt, hogy a következő ruhadarab melyik kategóriába tartozik, mindenki...
Egészség
Időnként mindannyiunkat kínoz a puffadás, de ha már kóros mértéket öltött, érdemes lehet utána járni, mi állhat a tünet hátterében.