Életük legnagyobb hibáját követték el: Patrick Swayze özvegye nagyon bánja régi döntésüket

Patrick Swayze özvegye, Lisa Niemi rajongásig imádta a néhai színészt. Több mint harminc évig kitartottak egymás mellett, s noha végig nagyon boldogok voltak, az özvegy szerint egy dologban nagyot hibáztak.

Tragikusan fiatalon hunyt el

Bár Patrick Swayze 2009 szeptembere óta nincs közöttünk, a Dirty Dancingben nyújtott alakítása örök halhatatlanná tette őt. A színész 57 éves korában hunyt el: daganatos volt, s noha sokáig küzdött, a betegség legyőzte a szervezetét. Swayze 1970-ben, mindössze 18 éves korában találkozott élete szerelmével, Lisa Niemivel: a lány akkor mindössze 14 esztendős volt, emiatt öt évet vártak az esküvővel. Nagy szerelem volt az övék, több mint harminc évig éltek boldogan, s egyenesen rajongtak egymásért – egyetlen olyan döntést hoztak csupán, melyet Lisa mind a mai napig nagyon bán. Ha tehetné, visszaforgatná az időt, ugyanis úgy gondolja, életük egyik legnagyobb hibáját követték el. Részletek a galériában!

Bár házasságuk, ahogy minden párkapcsolat, tele volt hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel, a színész haláláig kitartott Lisa mellett – özvegye a tragédia után elmondta, Swayze soha nem volt hűtlen, nem érdekelte a többi nő.
Kattints a további képekért!

Failoni Donatella olasz-magyar származású zongoraművész tavaly október végén vesztette el imádott férjét, Oszter Sándort – az özvegy fájdalma azóta sem enyhült, képtelen elviselni, hogy szerelme nincs többé.

Leadfotó: Darlene Hammond/Hulton Archive/Getty Images

Oldalak