Sztárok

Titokban mondta ki a boldogító igent Pikali Gerda és Rékasi Károly

Bár sokáig nem tervezték a frigyet, végül mégis az esküvő mellett döntöttek.

Kizárták a nyilvánosságot

Pikali Gerda és Rékasi Károly szerelme a 2010-es években szökkent szárba, és bár kapcsolatuk hajnalán meglehetősen sokat cikkezett róluk a bulvársajtó, később igyekeztek úgy alakítani románcukat, hogy az, ha csak lehet, ne kerüljön reflektorfénybe. A kezdetek persze ettől még valóban nehézkesek voltak - Rékasi például Détár Enikővel kötött házasságát bontotta fel 2013-ban, amikor szerelembe esett több mint másfél évtizeddel fiatalabb kolléganőjével.

Többször is rebesgették, hogy Rékasi - akit a nagyközönség számos emlékezetes színházi- és szinkronszerepe mellett a Barátok közt című napi sorozat Bartha Zsoltjaként zárt szívébe - megkérte a 43 éves színésznő kezét, azonban a frigyre mindeddig nem került sor. A sztárpár egyébként sokáig nem is vette fontolóra, hogy egybekeljen, mostanra azonban valami megváltozhatott. Rékasi és Pikali teljes titokban mondta ki a boldogító igent a közelmúltban.

Jegyességükről és esküvőjükről a Hot! Magazinnak nyilatkoztak.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Katalin hercegné révén James Middleton is a brit királyi család tagja: a 35 éves férfi nemcsak Vilmos sógora, hanem Pippa gyermekein kívül György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg bácsikája is...
Fashion&Beauty
Mikor használtad utoljára a hajkefét? Ma reggel? És mikor mostad ki utoljára? Ha az utolsó kérdésre a régen vagy a soha a válaszod, akkor mindenképpen olvasd el a cikkünket.
Lifestyle
Ha te még mindig nem tudod, mivel ajándékozd meg a szerettedet, jó helyen jársz! Csillagjegye segítségedre lesz a választásban.