Így néznek ki Penélope Cruz és Javier Bardem ritkán látott gyerekei - Fotó

A filmvilág ünnepelt sztárpárja egy tízéves kisfiú és egy hétéves kislány szülei, de szinte sosem mutatják meg őket a nagy nyilvánosság előtt.

Spanyol szerelem, hollywoodi siker

Tavaly ünnepelte 10. házassági évfordulóját Penélope Cruz és Javier Bardem, napjaink legismertebb és legnépszerűbb spanyol színészei. A filmvásznon és a magánéletben is tökéletes párost alkotnak, de utóbbira csak később eszméltek rá. 1992-ben ugyanis dolgoztak már együtt Bigas Luna túlfűtött drámájában, a Sonka, sonka című filmben, ahol eljátszották a filmtörténelem egyik legemlékezetesebb szexjelenetét.

A spanyol produkció mindkettejük számára egyszerre hozta meg az ismertséget, de hiába lett volna tökéletes időzítés, hogy egy pár legyenek, még további négy filmben castingolták őket össze, mire több mint 15 év ismeretség után végre összejöttek. A közös munkát folytatták, 2013-ban Ridley Scott filmjében, A jogászban, 2017-ben az Escobarban, majd 2018-ban a Mindenki tudja című drámában láthatta őket a közönség. A magánéletükről azonban mindig szemérmesen hallgattak.

A spanyol filmvilág Brangelinája 2010-ben kötötte össze egymással hivatalosan is az életét, a legnagyobb titokban, a Bahamákon, egy barátjuk házában. Az akkor 36 éves Penélope minden vágya volt, hogy családjuk lehessen, férje azonban egy feltétellel volt hajlandó ezt megadni neki, a szavát kellett adnia, hogy gyerekeiket távol tartják a médiától. Nos, hogy mennyire tartják magukat az ígéretükhöz, az egyértelmű, hiszen az alábbi fotókon kívül nem található az egész interneten kép a házaspár gyerekeiről.

Fotókon Penélope Cruz és Javier Bardem gyerekei

Első gyermekük nem sokkal az esküvőjük után született meg, de a pár nagyon ügyelt arra, hogy csak az utolsó pillanatban lásson napvilágot az igazság. Penélope folyton bő ruhákban járt, takargatta, hogy várandós.
Kattints a további képekért!

A 83 éves, kétszeres Oscar-díjas színésznő életművéért kapott Arany Glóbuszt, a ceremónián pedig nem tett lakatot a szájára.

Leadfotó és fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!