Sztárok

Pataki Zita őszintén vallott a betegségeiről

Az időjós elárulta, mi gátolhatta a teherbeesését.

Kivizsgáltatták magukat

Pataki Zita és férje mindent megtettek annak érdekében, hogy gyermekük szülessen, de a sors más utat szánt nekik. A kilencedik sikertelen lombik után, tavaly hagytak fel a próbálkozással. A fájdalom enyhítése érdekében elhatározták, hogy Meddőnek nyilvánítva! című vlogukkal nyújtanak segítséget más, hasonló cipőben járó pároknak. A hosszú gyászfolyamatot az elengedés követte, ezek után bele sem gondoltak, hogy sebeiket még bármi feltépheti. A Story magazinnak elmondták, hogy az év elején felmérették az egészégi állapotukat, hogy kiderítsék, a panaszaik mögött miféle problémák húzódhatnak. A vizsgálatok során több elváltozást és betegséget fedeztek fel mindkettőjüknél.

Zitánál több betegséget is diagnosztizáltak a felmérés során. „Így derült fény arra, hogy többek közt a hisztaminérzékeny vagyok, és hogy úgynevezett Reverz T3-szindrómám is van, ami pajzsmirigyhormon-termelési zavarokat okoz. Mint megtudtam, ezek mind gátjai lehetnek a teherbeesésnek” – árulta el az RTL Klub időjósa.
Kattints a további képekért!

A népszerű tévés számot vetett az életével.

Leadfotó: facebook.com/PatakiZitaHivatalos

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.