Sztárok

Tatár Csilla őszintén elmondta a véleményét az influenszerekről

Az RTL Klub Reggeli című műsorában fakadt ki.

Kényes téma

Tatár Csilla ma az RTL Klub Reggeli című műsorában vendégeskedett. A csodaszép műsorvezetőt Lakatos Márk és Papp Gergő faggatta különböző témákról - természetesen szóba került a halottak napja is, s a 37 éves sztár bizalmasan elárulta, hogy számára egyáltalán nem ijesztő vagy nyomasztó hely a temető, sőt úgy véli, hogy olykor kifejezetten romantikus közeget is teremthet az odalátogatók számára. A műsorvezetőpáros azonban egy ennél sokkal kényesebb témáról is kérdezte Tatár Csillát, mégpedig arról, hogy mit is gondol napjaink vezető influenszereiről. A mindig őszinte tévés ezúttal sem rejtette véka alá a véleményét.

Lapozz, máris jön a folytatás!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Árpa Attilára ismét rátalált a szerelem, valamint a boldogság. Ráadásul az is lelepleződött, hogy egy korábbi barátnőjével békült ki.
Lifestyle
A halálos betegségben szenvedő egykori ügyvéd állapota drasztikusan romlik, Karsai Dániel mégsem gondol arra, hogy feladja a küzdelmet.
Utazás
Nem árt képben lenni, hogy milyen változások vannak a Balatonnál. Bár most még túl kell lendülnünk egy hidegfronton, de utána indul lassan a szezon.