Brutális gyilkosság: két magyar énekesnő is érintett!

A Honeybeast Ha meghalok című dalához, Tarján Zsófi és Palya Bea duettjéhez készült videó egy detektívregény misztikus világába kalauzol el minket…

Gyilkosság, nyomozás és érzelmek

A Honeybeast rendhagyó film-klipjében gyilkosság, nyomozás, emlékek és érzelmek vizuális orgiája tárul elénk, idősík-eltolásokkal és a tudatalattiba beragadó képekkel.„Beával egy közös Aréna-fellépés kapcsán ismerkedtünk össze. Épp Zsófinak mutattam új dalokat az öltözőben, amikor átszólt a másik helyiségből egy hang: ez tetszik, mi ez? Bea volt az… Ekkor jött a közös munka ötlete.” – meséli Bencsik-Kovács Zoltán, az együttes alapító-gitárosa, aki a klip kapcsán hozzátette: „Imádom minden kockáját. Szeretem, hogy annyira részletgazdag, igényes, kidolgozott és teljesen őrült.”

Fotó: napmedia.hu

Kölcsönös nagyrabecsülés és szeretet

Mindig elakad a lélegzet, amikor két ilyen nagy kaliberű énekes találkozik. Bea és Zsófi kapcsolatát a kölcsönös nagyrabecsülés és a határtalan szeretet jellemzi. „Azért szeretek Beával dolgozni, mert pozitív személyisége mindig áthatja a közös munkát, és ez az eredményen is meglátszik.” – fogalmazott Tarján Zsófi. „Imádok filmezni, imádok elutazni egy másik világba. Most, hogy fizikailag ritkán változtatok teret, még nagyobb ajándék volt ez a klipforgatásnak szólított belső utazás. Tarján Zsófival, Kovács Ákos Dadannal (szerk. az együttes menedzsere), a Honeybeast tagjaival és más bátor emberekkel belecsöppentünk abba a szürreális világba, amelyet Dudás Balázs álmodott meg. Páratlan élmény, páratlan látvány, azóta is aranymajom-mécsestartóval, pirosra festett kastélyfalakkal és leanderrel álmodom. És ha egy óriási nyúlfej képe valahonnan bekúszik az alfában pihenő agysejtjeitek kreálmányaként, ne csodálkozzatok...” – meséli Palya Bea a klip kapcsán, mely itt tekinthető meg:

Talán eddig észre sem vetted, de a hasonlóság megdöbbentő!

Leadfotó: 123rf

Oldalak