Sztárok

Fedetlen felsőtesttel pózolt a hóban a legendás magyar énekesnő - Fotó

Palya Beát ugyanakkor nem az öncélú, frivol magamutogatás vezérelte: a tehetséges előadóművész egy új, speciális légzéstechnika különleges előnyeire hívta fel a figyelmet szokatlan akciójával.

Szokatlan rituálénak hódol

Palya Bea nem tartozik azon hazai énekesnők közé, akik zömmel magánéleti vag épp szakmai skandallumaik miatt kerülnek az újságok címlapjára. A 45 esztendős zenei előadó becsülettel végzi a dolgát, temérdek rangos kitüntetést begyűjtött már és a közönség feltétlen szeretete övezi, és úgy tűnik, mindez tökéletesen elegendő is a számára: eszében sincs zűrös, ellentmondásos botránycelebként "tündökölni", s örvendetes is, hogy távol tartja magát e talmi ragyogástól.

Az énekesnő most mégis egy különös szokása kapcsán hallatott magáról: szinte már rituálévá vált számára, hogy ha leesik az első hó, kimegy a szabadba, és beleveti magát a jéghideg fehérségbe. E furcsának tűnő "hóbortjáról" először évekkel ezelőtt számoltak be az újságok, s ilyen előzmények után már korántsem meglepő, hogy Palya Bea az idei "hószezonban" is hódolt e régi gyakorlatnak.

Persze egyáltalán nem arról van szó, hogy a Fonogram- és Artisjus-díjas énekesnő ilyetén módon szeretné megbotránkoztatni hűséges rajongóit vagy növelni követői-lájkolói számát: Palya Bea egy különleges légzéstechnika, az úgynevezett Wim Hof-módszer híve, mely az énekesnő szerint ellenállóbbá teszi az emberi szervezetet, így csökkentve a krónikus fájdalmakat és a depressziót is.

Lapozz Palya Bea rendhagyó fotójáért!

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.