Sztárok

Palácsik Lilla férje nem finomkodott: Visváder Tamás csúnyán odaszúrt Till Attilának – videó

Visváder Tamás revansot vett Till Attilán, és kemény kritikával illette a Drágám, add az életed! műsorvezetőjét.

Izgalmas feladatokból nincs hiány

Május 9-én indult el a TV2-n a Drágám, add az életed! új évada, amit Köllő Babett és Till Attila vezet. A vetélkedőben hétköznap esténként izgalmas és eddig nem látott feladatokban küzdenek meg egymással, a döntőbe jutásért és a mesés álomutazásért a hazai sztárpárok: a játék során a nők különböző feladatokban vállalásokat tesznek a párjuk nevében – amelyik párosé a legmerészebb licit, a férfi tagnak végre kell hajtania a feladatot. Néhány versenyszámhoz ügyesség kell, míg máshoz erő, de van, hogy szimplán csak a szerencsén múlik, hogyan alakul a játék. Ha a férfi teljesíti a kitűzött célt, pontokat gyűjt, ha azonban nem, pontjai szétosztódnak a másik három páros között. Az új évadban olyan sztárpárok tűntek fel, mint Hódi Pamela és Tóth Bence, Gáspár Győző és Gáspár Bea, Kótai Misi és Kótai Kriszta, Varga Viktor és párja, Lili, és Kökény Attila és felesége, Aranka, valamint Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás, aki nemrég kemény kritikával illette az egyik műsorvezetőt.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Egy biztos: nem lehet szó nélkül elmenni a 30 éves Simone Rossi kidolgozott felsőteste mellett…
Lifestyle
A sütőpapír minden konyhában alapvető fontosságú eszköz, ráadásul sokféleképpen felhasználható. De mi történik akkor, ha nincs otthon belőle elegendő mennyiség? Cikkünkben mutatunk néhány...
Sztárok
Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsára most ismét rátalált a szerelem egy titokzatos férfi formájában, aki barátai elmondása szerint csak néhány hete toppant be a műsorvezető életébe.