Sztárok

Magánéletéről vallott a TV2 szingli műsorvezetője: Pachmann Péter nem titkolja, milyen számára az ideális nő

Televíziós pályafutásáról, apaságról, valamint szerelmi életéről vallott egy friss interjúban Pachmann Péter.

Harminc éve képernyőn van

A TV2 népszerű műsorvezetője, Pachmann Péter nagyon fiatal volt még, amikor elhatározta, hogy felnőttként a média világában fog elhelyezkedni, rátermettségét pedig már tíz- tizenegy esztendős korában be akarta bizonyítani. Amikor rendeztek egy Ki mit tud? vetélkedőt az iskolájában, ő is készült egy produkcióval az osztályának az előválogatóra: riporterként előadta az előző napi sporthíreket, s bár társai ovációban törtek ki, osztályfőnöke nem díjazta az előadást. A tanár végül azt sem engedte neki, hogy fellépjen versenyen, ez a momentum pedig onnantól kezdve az egész életét meghatározta. Ám mivel annak idején sok Szép Magyar Beszéd-versenyen is részt vett, a szerencse végül nem kerülte el, hamarosan pedig elindulhatott a hírnév és a siker felé vezető úton. Részletek a galériában!

„1992-ben megnyertem az országos Kazinczy-versenyt; a zsűri egyik tagja az akkori tévéhíradó egyik szerkesztője volt, aki a díjátadót követően odalépett hozzám, átnyújtotta a névjegykártyáját, majd azt mondta, hogy hívjam fel hétfőn, mert állást szeretne ajánlani nekem. Innen indult az idén harmincéves tévés pályafutásom” – mesélte a HOT! Magazinnak Pachmann, aki huszonévesen már a dél-szláv háborúról tudósított riporterként.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2/ Mokka

Oldalak

Sztárok
Recept
Nincs is jobb egy meleg napon egy hűsítő Aperol spritznél. Nem kell ám koktélbárba menned ahhoz, hogy igyál egyet, hiszen otthon is pofon egyszerűen el tudod készíteni.
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...