Sztárok

Izzik a botrány Lakatos Márk és Kajdi Csaba között: A stylist és a modellügynök nyomdafestéket alig tűrő szócsatát vív

Lakatos Márk és Kajdi Csaba egykor még barátok voltak, mára már azonban szinte esküdt ellenségekként viselkednek egymással.

Kemény szócsatát vívnak

Az internet és a közösségi média tökéletes felületet ad arra, hogy a celebek szinte minden következmény nélkül bírálják és kritizálják egymást, de arra is tökéletes, hogy a sértett azonnali, nyilvános reakciót tudjon adni. Így alakulnak ki heves netes celebviták, most éppen Lakatos Márk és Kajdi Csaba között, akik keményen egymásnak feszültek, a konfliktus kiindulópontja az volt, mikor Cyla a szilveszteri videójában cinikusan beszélt arról, hogy Lakatos Márkot pár hete menesztették a Reggeli című műsorból.


Természetesen Lakatos Márk nem hagyta szó nélkül a sértést, a Blikknek nyilatkozva elárulta, hogy hiába, hogy barátságuk már évek óta véget ért, nem számított ennyire övön aluli ütésre egykori barátjától. “Soha nem fordult elő velem, hogy őt a szakmai életében hiteltelenné próbáltam volna tenni. Vagy akkor fogalmaztam volna meg kritikát, amikor az illető a padlón volt. (…) Csak arra tudok gondolni, hogy a toxikus, halálos irigység – ami már a barátságunk idején is élt benne – lehet az oka annak, hogy másfél hónappal a kirúgásom után is ezzel élcelődjön, és ott rúgjon belém, ahol a legjobban fáj” – nyilatkozta Kajdiról Lakatos Márk.

Forrás: Blikk Fotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Egy biztos: nem lehet szó nélkül elmenni a 30 éves Simone Rossi kidolgozott felsőteste mellett…
Lifestyle
A sütőpapír minden konyhában alapvető fontosságú eszköz, ráadásul sokféleképpen felhasználható. De mi történik akkor, ha nincs otthon belőle elegendő mennyiség? Cikkünkben mutatunk néhány...
Sztárok
Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsára most ismét rátalált a szerelem egy titokzatos férfi formájában, aki barátai elmondása szerint csak néhány hete toppant be a műsorvezető életébe.